Ontwerp

Tuinen zijn een luxegoed, maar zijn ook erg belangrijk en bieden veel mogelijkheden.
Eventjes naar een vogel kijken of een paar minuten in de aarde wroeten kan een prettig gevoel geven in alle ''ruis'' van het leven.
Tijd, aandacht en ruimte zijn aspecten in ons leven die zeldzaam zijn.

Plannen met uw tuin? Is uw tuin toe aan een opknapbeurt en zou u wel eens willen overleggen over de verschillende mogelijkheden? Wij van R-Tuinen, uw hoveniersbedrijf in Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omstreken helpen u graag verder. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen en onderhouden van verschillende soorten tuinen, houtwerk in de tuin, planten in de tuin en o.a. vijvers. Wij kunnen u bijstaan met het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin in regio Den Haag. Bent u op zoek naar een betrouwbare hovenier bij u uit de regio? Bel of mail ons eens!

R-Tuinen verzorgt zelf de realisatie van tuinonderhoud of aanleggen van een nieuwe tuin in regio Den Haag, voor het ontwerpen van uw nieuwe tuin werken wij nauw samen met een specialist op het gebied van tuinontwerp die wij u dan ook aanbevelen.

Enna Rörig ontwerpt tuinen in de breedste zin van het woord. Ze kan ieder een helpende hand bieden op het gebied van planten en ontwerp.
Kijk voor meer informatie over Enna op www.ennaroerig.nl

tuinontwerp voorschoten, tuinontwerp leidschendam, tuinontwerp den haag, tuinontwerp voorburg, tuinontwerp wassenaar, tuin ontwerpen voorschoten, tuin ontwerpen leidschendam, tuin ontwerpen voorburg, tuin ontwerpen wassenaar, tuin ontwerpen den haag

Copyright © 2017 - R-Tuinen - Alle rechten voorbehouden

R-Tuinen

R-Tuinen