Houtwerk

Heeft u er wel eens aan gedacht dat u naast een 'gewone" tuin ook voor een tuin kunt kiezen waar u zelf extra plezier van heeft naast het feit dat de tuin mooi is? Met ons hoveniersbedrijf in regio Den Haag verzorgen wij naast het aanleggen van de tuin ook de aanleg van eventueel gewenst houtwerk. Hierbij kunt u denken aan een tuinkast of schuurtje maar ook aan een complete veranda of een overdekt hoekje in uw tuin met een mooie vlonder, waar u op de Nederlandse warme maar regenachtige dagen helemaal buiten kunt zitten maar toch droog blijft. Misschien had u zelf al een goed idee voor in uw tuin, in dat geval helpen wij graag met het realiseren hiervan. Had u nog geen idee maar bent u wel zoekende naar een hoveniersbedrijf in regio Den Haag waarbij uw gehele tuin of delen daarvan verzorgd en onderhouden kunnen worden? Ook dan komen wij graag eens met u in gesprek, zodat wij u de mogelijkheden zelf kunnen laten zien. 

Het toepassen van hout brengt altijd veel sfeer in de tuin, dit komt omdat hout leeft. Hout is een natuurlijk materiaal, het toepassen van hout in de tuin heeft vele voordelen en eigenschappen.

1. Natuurlijk dus ecologisch verantwoord
2. Warme sfeer
3. Makkelijk te bewerken
4. Verkleuring (onbehandeld)
5. Sterk
6. Diversiteit in houtsoorten
7. Grote toepasbaarheid
8. Het leeft. (Uitzetten en krimpen).

Op hout kun je bouwen. Hout is waardevol materiaal waar men leuke dingen mee kan doen in de tuin.
Tegenwoordig zijn er veel manieren om hout in de tuin te verwerken. Denk aan bijvoorbeeld vlonders, diverse schuttingen, tuinhuisjes, pergola’s of gewoon houten stammen.

Ook snoeihout is een prima bouwmateriaal.
Vers gesnoeide takken zijn stevig en soepel en dus ideaal als steunstok om bijvoorbeeld een hek te bouwen of een afsluiting te vlechten en met een beetje creativiteit, zijn er vele andere bestemmingen te vinden voor het houtwerk in uw tuin.
Afhankelijk van de stijl en de sfeer kunnen we in overleg met u de meest passende oplossing zoeken, zo bent u verzekerd van jarenlang plezier.

tuin ontwerp den haag, tuin ontwerp voorburg, tuin ontwerp leidschendam, tuinontwerp den haag, tuinontwerp voorburg, tuinontwerp leidschendam, hoveniet leidschendam, hovenier voorburg

Copyright © 2017 - R-Tuinen - Alle rechten voorbehouden

R-Tuinen

R-Tuinen